Morninggggggggggggg !!!

Haa ! bngn tidur lpas tu mandi ,bkemas siap prgi kja ,now tengah tunggu kawan .sementara tunggu kawan datang jom kita dengar techno super speed music .bagi yang suka jerr ,kalau yang tak suka tu ,tak payah la dengar .hee :) *PEACE .lupa something laa ,sebelum tu sarapan pagi dulu ,so nanti time buat keja tu perut tak bebunyi minta makan .Okay bytheway have a nice Wednesday :)))

#Disappointed

Eee !!!!! geram ,geram ,gerammmmm !! org yang selamani jadi boyfriend i ternyata dia curang dngn perempuan lain ,sampai dah bertunang lagi tu .hmm ! i tak kesah sebenanya sbb tak cinta sangat pun .tapi i kecewa sbb i dh kena tipu .tak suke ! lepas tu tunang dia cakap dorang nak nikah siap jemput i sekali .Woww ! rase mcm kena perli .huhh! Sokay ,calm down putri ,Smileeee :))) untuk u yang dh curang dngn i ,semoga bahagia sampai anak cucu .Okayy !  i tak dendam ,seriously mmg takde dendam ,because i know hukum karma masih berlaku dalam arti kata lain tuhan yang akan membalas semua tu .Kay tu jer ,kalau ada pape yang i nak kongsikan ,i will publish :)

Broken english

One day there was a tourist with a woman who collided
Women : I'm sorry
Tourist : I'm sorry too
Women : i'm sorry three .
Tourist : What are you sorry for ?
Women : hmm . i'm sorry five .
Tourist : -.-"